Introduktion

Hvorfor fandt jeg på i det hele taget at leje et domæne til privat brug? Det giver mange muligheder, når et domæne bliver hostet ved en webudbyder, det giver en pæn og nem adresse, når man mundtligt skal fortælle folk hvordan de finder frem til ens hjemmeside, og så får man som bonus mulighed for at have en mailkonto med nok plads, og hvor ens ønskede navn ikke i forvejen er optaget.

Målet med siden er, at jeg vil skrive diverse nyttige informationer om praktisk havebrug i første omgang. Siden hedder selvforsyneren, og det navn kommer den også til at leve op til med tiden, men det tager tid at skrive materialet til siden, især når de praktiske erfaringer tit og ofte skal høstes, inden jeg forsøger at finde tid til at skrive om det.

Når jeg fornemmer, at der er ved at være nok faste læsere af siden, vil der blive tilføjet et forum. Målet er, at jeg vil have en levende hjemmeside, men det kræver lang tids opbygning og arbejde for at nå det mål. Det er lidt som når man vil være selvforsynende, man er nødt til at tage det i små skridt, for det kræver et stort arbejde.

Der er også en blog sektion, hvor små skæve skriftstykker vil blive placeret, når de ikke passer ind i andre kategorier.